Ο Εργοτέλης ήταν αγνώριστος και κόντρα στην Ξάνθη, έχασε πέναλτι στο 0-0, και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ακόμα ένα παιχνίδι πέρασε και ο Εργοτέλης δεν κέρδισε στο Παγκρήτιο Στάδιο παραμένοντας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη και πιο ουσιώδης παίρνοντας τη νίκη με 2-0 χάρις στα γκολ των Όμποντο και Λισγάρα ενώ ο Εργοτέλης στάθηκε άτυχος με τον Χαντί να χάνει πέναλτι στο 0-0. Η Ξάνθη είχε ήρωα τον Κυριακίδη που κράτησε αλώβητη την εστία του, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Εργοτέλη στο παιχνίδι, και στην συνέχεια του αγώνα μοιραία η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της ακριτικής ομάδας.

Η Ξάνθη σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Λισγάρα να κάνει το 1-0, ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι και στην συνέχεια του αγώνα ο Σολτάνι πέρασε σαν σταματημένο τον Γκέντσογλου και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Όμποντο για να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Ο Εργοτέλης προβλημάτισε για ακόμα ένα παιχνίδι, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην δημιουργία των φάσεων και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας να λύσει πολλά προβλήματα στο κοντινό μέλλον.