Ο Εργοτέλης ήταν αγνώριστος και κόντρα στην Ξάνθη, έχασε πέναλτι στο 0-0, και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ακόμα ένα παιχνίδι πέρασε και ο Εργοτέλης δεν κέρδισε στο Παγκρήτιο Στάδιο παραμένοντας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη και πιο ουσιώδης παίρνοντας τη νίκη με 2-0 χάρις στα γκολ των Όμποντο και Λισγάρα ενώ ο Εργοτέλης στάθηκε άτυχος με τον Χαντί να χάνει πέναλτι στο 0-0. Η Ξάνθη είχε ήρωα τον Κυριακίδη που κράτησε αλώβητη την εστία του, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Εργοτέλη στο παιχνίδι, και στην συνέχεια του αγώνα μοιραία η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της ακριτικής ομάδας.

Η Ξάνθη σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Λισγάρα να κάνει το 1-0, ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι και στην συνέχεια του αγώνα ο Σολτάνι πέρασε σαν σταματημένο τον Γκέντσογλου και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Όμποντο για να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Ο Εργοτέλης προβλημάτισε για ακόμα ένα παιχνίδι, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην δημιουργία των φάσεων και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας να λύσει πολλά προβλήματα στο κοντινό μέλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook