Με 3 αθλητές συμμετείχε ο ΑΣ.ΚΡΗΤΕΣ στο Β\’ κύπελλο ταεκβοντό Ελλάδος 2014 που διοργάνωσε η ΕΛ.Ο.Τ. (Ελληνική ομοσπονδία Τάεκβοντό) και διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο πυγμαχίας Περιστερίου στις 12-13-14 Δεκεμβρίου κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με τον αθλητή Αλυγιζάκη Σπύρο στη κατηγορία των παίδων -33κ. ύστερα από 5 αγώνες και συγκλονιστικές εμφανίσεις, αποκλείοντας πολύ καλούς αθλητές από μεγάλους συλλόγους,καθώς και το φαβορί της κατηγορίας και μαθητή της επίλεκτης ομάδας του χρυσού ολυμπιονίκη Μ.Μουρούτσου, κάτι που δίνει μεγάλη αξία σε αυτή του την επιτυχία.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε κ ο αθλητής Κατσούλης Στράτος κερδίζοντας τον 1ο αγώνα ,αλλά στάθηκε άτυχος στη συνέχεια καθώς τραυματίστηκε στον προσαγωγό και δε μπόρεσε να ολοκληρώσει τον 2ο αγώνα,ενώ η 3η αθλήτρια του συλλόγου Τζανίδη Μαρία αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο καθώς δε μπόρεσε ν\’αποδώσει τ\’αναμενόμενα.

\"\"

\"\"

\"\"

Ο προπονητής του συλλόγου Κανταρας Νίκος δήλωσε πως ήταν μια πολύ δύσκολη διοργάνωση καθώς το επίπεδο των αθλητών έχει ανέβει πάρα πολύ, αλλά οι αθλητές μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και απέδειξαν ότι μπορούν να ανταγωνίζονται ισάξια αθλητές από μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας.

Πολλά συγχαρητήρια για τη προσπάθεια τους σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν , ασχέτως αν πέτυχαν η όχι τους στόχους τους.

Επόμενος μας στόχος η συμμετοχή μας στο διεθνές πρωτάθλημα G1 που θα διεξαχθεί στα μέσα Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη,όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε αθλητές από όλο τον κόσμο.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook