Μετά το επίσημο έγγραφο που απέστειλε την Δευτέρα το πρωί η Α΄ΔΟΥ Ηρακλείου προς τους αρμοδίους της ΕΠΟ και το οποίο αναφέρει ότι η φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι καθόλα νόμιμη ήρθε το απόγευμα η απάντηση και από την κρητική ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε αργά το απόγευμα ανακοίνωση επί του θέματος στην οποία κάνει λόγο για εντέχνως διαδιδόμενα μυθεύματα και υπογραμμίζει ότι επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος της σε όσους προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στο όνομα της εταιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει τα εξής :

«Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε σειρά μυθευμάτων περί άρνησης της Α\’ ΔΟΥ Ηρακλείου να πιστοποιήσει την γνησιότητα φορολογικών ενημεροτήτων της ΠΑΕ ΟΦΗ. Η ΕΠΟ ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με την Α ΔΟΥ Ηρακλείου και επιβεβαίωσε ότι η ενημερότητα μας είναι γνήσια.

Έχει ήδη αποσταλεί και έγγραφη επιβεβαίωση της γνησιότητας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους στις διαδηλώσεις τους να μην προκαλούν ζημιές, είτε σε δημόσια είτε σε ιδιωτικά κτίρια. Η ομαλή λειτουργία των ΔΟΥ Ηρακλείου είναι καθοριστική στην συνέχεια του δικαστικού αγώνα της ομάδας μας.

Είμαστε από τους ελάχιστους που κρατήσαμε την βία μακριά από το ποδόσφαιρο την εφετινή σεζόν και αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον. Επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματος μας για οποιονδήποτε δυσφημεί την εταιρεία μας με εντέχνως διαδιδόμενα μυθεύματα.

Η δημιουργία κλίματος συγκάλυψης των παραλήψεων και των παρανομιών τους δεν θα ευοδώσει τα επιθυμητά για αυτούς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook