Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η χρονιά για την ανερχόμενη εταιρία Expertaste κατακτώντας το πρώτο βραβείο στον 9ο Παγκρήτιο διαγωνισμό Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής & Καλλιτεχνικής δημιουργίας της Μεσογείου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ηρακλείου .

Πάνω από 300 συμμετέχοντες , μάγειρες και ζαχαροπλάστες από ολόκληρη την Κρήτη πήραν μέρος δημιουργώντας εδέσματα υψηλής ποιότητας και γλυκά έργα τέχνης .

Ο ζαχαροπλάστης της μονάδας παραγωγής των προϊόντων mamamade Μανόλης Βλαχάκης εργάστηκε για πάνω από δυο μήνες δημιουργώντας πραγματικά ένα πρωτότυπο έργο με βάση την σοκολάτα που τρέχει πάνω της νερό !!!

\"\"

Το σοκολατένιο πειρατικό νησί ,Ιδέα πρωτοπόρα για τα παγκόσμια δεδομένα δείγμα της εξαιρετικής ποιότητας του προσωπικού της Expertaste είχε την πλήρη υποστήριξη από την εταιρία του, από την πρώτη στιγμή της δήλωσης συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Η οικογένεια Πασπαλάκη φανερά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα , σίγουροι για τον ζαχαροπλάστη τους ότι θα εντυπωσίαζε με την δημιουργία του υπόσχονται για τη νέα χρονιά πέρα από τα προϊόντα που μας έχουν ευχάριστα εκπλήξει για τον συνδυασμό των γεύσεων τους(www.expertaste.com) να δώσουν στην αγορά μια σειρά νέων προϊόντων με πρωτότυπες γεύσεις .

Εν αναμονή λοιπόν να ευχηθούμε στην Expertaste πάντα πρώτη στους διαγωνισμούς και στις αγορές του κόσμου.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook