Οι πρώτες εικόνες του νέας γενιάς Audi Q7 κάνουν το γύρο του κόσμου. Παρόλο που δεν διαφοροποιείται σημαντικά από το πρώτης γενιάς μοντέλο, το νέο Q7 διαθέτει πιο ραφιναρισμένη εμφάνιση. 



Προαιρετικά, θα διατίθεται με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας matrix LED. Σημαντικότερες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, το οποίο έχει πιο λιτή λογική από ότι στο παρελθόν. Εκεί συναντάμε τις ψηφιακές οθόνες που είδαμε και στα νέα Audi TT και Volkswagen Passat.



Τα σημαντικότερα νέα προέρχονται από όσα δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Βλέπετε, το 2ης γενιάς Audi Q7 πατά στην πλατφόρμα MLB Evo του ομίλου, γεγονός που του επέτρεψε να ελαφρύνει κατά 363 κιλά. 



Τα 6κύλινδρα και 8κύλινδρα σύνολα θα προέλθουν από το παλιό μοντέλο, ενώ πιθανότατα θα δεχθούν ορισμένες βελτιώσεις προς όφελος της κατανάλωσης και των εκπομπών. Θα υπάρξει κατά τα φαινόμενα και η κορυφαία έκδοση SQ7, το οποίο θα δανειστεί την τεχνολογία του πρωτότυπου RS5 TDI με την ηλεκτρική τουρμπίνα. Το «παρών» θα δώσει και η υβριδική έκδοση e-tron με 3λιτρο V6 κινητήρα πετρελαίου.



Η επίσημη πρώτη του νέου Audi Q7 θα γίνει τον Ιανουάριο στην έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ, ενώ το εμπορικό του λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο μισό του νέου έτους. Περισσότερα θα έχουμε στην πλήρη παρουσίαση του μοντέλου που θα ακολουθήσει προσεχώς.



\"\"



\"\"



\"\"



newsbeast.gr/autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook