Δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην Ιεράπετρα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης αλλά και χρήματα τα οποία προέρχονταν από την αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

\”Συνελήφθησαν, χθες (01.12.2014) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 50 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες (14.12.2014) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. όχημα ιδιοκτησίας του 50χρονου στο οποίο επέβαινε με τον 30χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 10,8 γραμμαρίων.

Επιπλέον στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 495 ευρώ ως προερχόμενο από την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook