Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις που εντάσσονται στην 3η προκήρυξη του τοπικού προγράμματος Leader, διοργανώνεται αύριο Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στις 6:30μ.μ. στο Καστέλλι Πεδιάδας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου με τη στήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, εντός του δημοτικού καταστήματος Καστελλίου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η λεπτομερής παρουσίαση και ενημέρωση τοπικών φορέων, επιχειρηματιών και κάθε ενδιαφερόμενου δημότη σχετικά με το πλαίσιο της νέας προκήρυξης του τοπικού προγράμματος Leader.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρήσεις που μπορούν να χρηματοδοτηθούν, τις διαδικασίες υποβολής, αξιολόγησης και υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων κλπ.

Σημειώνεται ότι η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ έχει δημοσιεύσει την 3η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2007-2013) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου (Αρχάνες), Τμήμα LEADER (τηλ.: 2810753320, 2810753301) ή στο www.anher.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook