Και επίσημα από τη Τετάρτη το απόγευμα ο Σάκης Νούτσος είναι παίκτης του Πλατανιά.
Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών.

Ο Νούτσος που είναι το έκτο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων τη χειμερινή περίοδο στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να έρθω στον Πλατανιά. Ειδικά τον προπονητή μου, για τον οποίο πιστεύω πολύ στη δουλειά του. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα, αλλά τουλάχιστον ξέρω τον προπονητή, με τον οποίο δουλέψαμε μαζί στη Βέροια. Ελπίζω όπως και τότε, έτσι και τώρα, να βοηθήσω τον Πλατανιά να βγει στη Β’ Εθνική».

Ο Θανάσης Νούτσος, για τον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να είναι σε θέση να παίξει στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αγωνιζόταν στην Κύπρο με την φανέλα του Διγενή Ακρίτα Μόρφου.

Πριν από το πέρασμά του από τη Μεγαλόνησο ήταν στη Βέροια με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Γ’ Εθνική στη Β’, συνυπάρχοντας για ένα διάστημα με τον τωρινό του προπονητή στον Πλατανιά, Τιμόθεο Καβακά ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Επίσης έχει παίξει με την Καλλιθέα στη Β’ Εθνική.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ο Νούτσος τα έκανε στην Γερμανία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, φορώντας τη φανέλα δύο ιστορικών ομάδων, της Άαχεν και της Ίρντιγκεν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook