Οι εφτά καλύτερες τάσεις του καλοκαιριού που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε στιγματίσουν. Ο κατάλληλος καιρός έφτασε για να αναβαθμίσεις τη ντουλάπα σου με τα σωστά trends δίνοντας έμφαση στο χρώμα.

1. Οι βιτρίνες έχουν γεμίσει από maxi φορέματα σε όλα τα σχέδια και χρώματα. Δύο όμως είναι οι τάσεις που επικρατούν για μάξι: τα έντονα prints και τα μονόχρωμα σχέδια. Μια εύκολη και πρακτική λύση για ένα κομψό και μοντέρνο ντύσιμο.
\"\"

2. Τα έντονα χρώματα σε παντελόνια, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό must χωρίς να θεωρούνται υπερβολικά αλλά κολακευτικά. Πολλοί οίκοι όπως ο Gucci, Lanvin, Louis Vuitton, Diane Von Furstenberg λάνσαραν τη νέα κολεξιόν τους βασισμένη σε αυτά.
\"\"

3. Οι flat εσπαντρίγιες αποτελούν την πιο άνετη επιλογή αντικαθιστώντας τα ψηλοτάκουνα στα ελληνικά νησιά. Ένα unisex κομμάτι με vintage χαρακτήρα που θα βολέψει όσο τίποτα άλλο.
\"\"

4. Οι Ολόσωμες φόρμες και τα ολόσωμα σορτσάκια αποτελούν την πιο καυτή τάση του καλοκαιριού. Τα είδαμε στα περισσότερα catwalks από πολλούς αγαπημένους οίκους όπως των D&Gκαι της DKNY. Ένα ευκολοφόρετο κομμάτι από το πρωί μέχρι το βράδυ που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.
\"\"

5. Πολλοί σχεδιαστές προτείνουν για το φετινό καλοκαίρι γυαλιά επηρεασμένα από το σχήμα που έχουν τα μάτια της γάτας. Σε ρετρό ύφος και άκρως καλοκαιρινή διάθεση, καταφέρνουν αναμφισβήτητα να κλέψουν τη παράσταση.
\"\"

6. Ψάθινα καπέλα και φέτος, με χρωματιστή κορδέλα ή χωρίς. Ένα καπέλο panama είναι το κερασάκι στη τούρτα για την τέλεια εμφάνιση σου στη παραλία, στον καφέ σου μέχρι και τον περίπατο σου. Θα το λατρέψεις στα σίγουρα.
\"\"

7. Ο ένας ώμος κυριαρχεί σε μπλούζες, φορέματα, ολόσωμες φόρμες αλλά και μαγιό. Άκρως θηλυκό χαρίζει κομψότητα και φινέτσα σε κάθε σου εμφάνιση.
\"\"


protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook