Η πολύ καλή παρουσία που είχαν η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης, που είχε γίνει αρχές Μαΐου στην Γλυφάδα, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς. Οι δυο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα κορασίδων α’.

Η πρόσκληση είναι για την Κυριακή 12 Ιουνίου, όπου και στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 10.00 τα δύο κορίτσια θα κληθούν να δείξουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται.
Εφόσον τα καταφέρουν να πείσουν για την αξία τους τότε θα επιλεγούν για το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Comen που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που απέστειλε στα γραφεία του Ν.Ο.Χ., η Ομοσπονδία: \”στο τεστ θα ζητηθεί από τις αθλήτριες να δοκιμαστούν στα εξής: 200μ. μικτή ατομική, 100μ. Synchro, Vertical Position, Continuous Spin, χορογραφία (κομματάκι από το ομαδικό του Ν.Ο. Χανίων κορασίδων Α’, κομματάκι από το combo του Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης κορασίδων Α’)\”.

Αναλυτικά τα κορίτσια που κλήθηκαν:

Άννα Μαρία Αλεξανδρή, Βασιλική-Παγώνα Αλεξανδρή, Ειρήνη-Μαρίνα Αλεξανδρή, Μαρία-Νεφέλη Γαζή, Σοφία-Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Φλωρεντία Μάντζιου, Κατερίνα Πλατανιώτη, Έλενα Στραβάκου (Αργυρούπολη), Αγγελική Βουχάρα (Ηρακλής), Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη (Ν.Ο. Χανίων), Ελευθερία Γκουζούνα, Μελιτίνη Δημαράκου, Βαλεντίνα Φαραντούρη (Νηρέας Χαλανδρίου), Ιωάννα Δάντη, Μυρτώ Καματερού, Παρασκευή Κοφίδη, Κατερίνα Φουκαλά (Βουλιαγμένη), Άννα Μανωλοπούλου, Θεοδώρα Μανωλοπούλου, Πολυξένη Σαραντίδη, Σοφία Σαραντίδη, Σοφία-Νεφέλη Σταμέλου (ΝΟΒ), Αθανασία Τσόλα (Πανσερραϊκός).

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook