Το επικίνδυνο παιχνίδι που διάλεξαν πέντε μικρά παιδιά τα οποία είχαν ξεφύγει από την επιτήρηση των συνοδών τους σε μια παιδική χαρά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο. Η συρόμενη μεταλλική πόρτα πάνω στην οποία έπαιζαν, έφυγε από την θέση της και καταπλάκωσε ένα 6χρονο αγόρι το οποίο τραυματίσθηκε, ευτυχώς ελαφρά.

Το ατύχημα συνέβη όταν τα πέντε πιτσιρίκια σκαρφάλωσαν πάνω στην σιδερένια καγκελόπορτα και άρχισαν να χοροπηδούν. Εκείνη δεν άντεξε το βάρος τους και υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους! Τα περισσότερα κατάφεραν να την αποφύγουν, αλλά ο 6χρονος φίλος τους δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και η βαριά πόρτα τον χτύπησε στο κεφάλι.

Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε αιμόφυρτο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα κρανίου και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται, δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο αλλά η λαχτάρα που πέρασε θα του γίνει μάθημα.

Στην Κόρινθο, συνελήφθη μία 43χρονη γυναίκα γιατί πούλησε δέκα κροτίδες σε ένα 13χρονο αγόρι! Οι αστυνομικοί του τμήματος Κιάτου που έπιασαν το παιδί με τα επικίνδυνα βεγγαλικά στα χέρια, την αναζήτησαν και βρήκαν πάνω της άλλες 84 κροτίδες, ενώ και στο σπίτι της βρέθηκαν άλλες 987 τις οποίες διέθετε προς πώληση.

protothema.gr