Για περισσότερες από τρεις ώρες συνομίλησαν στο γραφείο του Σοφοκλή Πιλάβιου στην ΕΠΟ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας με τους προέδρους των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στην Ελλάδα. Το παρόν στη συνάντηση έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Εκ μέρους της Σούπερ Λίγκα στη συνάντηση έδωσε το παρόν ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ την Football League και την Football League 2 εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ Σπύρος Καλογιάννης.

Παρόντες στη συζήτηση ήταν ο Γιώργος Μποροβήλος και ο εκτελεστικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκα Πατρίκ Κομνηνός.

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και την κίνηση της ΕΠΟ να βάλει λουκέτο σε αυτά για 15 μέρες . Πάντως το περίεργο ήταν ότι μετά το τέλος της συνάντησης κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και αυτό αφήνει πολλές σκιές και ερωτηματικά σχετικά με τα σχέδια που έχουν οι αρμόδιοι του ελληνικού ποδοσφαίρου που ενδιαφέρουν άμεσα και την ομάδα του ΟΦΗ που έχει δικαιωθεί σε πρώτο βαθμό από τα πολιτικά δικαστήρια βάζοντας σε μπελάδες την ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ.

Ο μόνος που έκανε δηλώσεις εξερχόμενος από την ΕΠΟ ήταν ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος που τόνισε ότι «Ήταν μία εποικοδομητική συζήτηση. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να διευθετηθούν. Πάντως το κλίμα είναι καλό για να δοθεί λύση σε πολλά προβλήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές, όπως τα συμβόλαια και τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ».