Εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μείνει ο Παναγιώτης Μπούμπας.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, στον αγώνα με τη Χερσόνησο, υπέστη αιμάτωμα στον μηρό του αριστερού του ποδιού και πλέον υποβάλλεται σε θεραπεία, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τον Νίκο Καρούλια για το ματς με τον Πλατανιά.

Από κει και πέρα, ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα με απουσίες παικτών και εκτός απρόοπτου θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την κατά τεκμήριο πιο ισχυρή ενδεκάδα, στον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, που θα γίνει στη Ριζούπολη.

Θέλει Κορακάκη

Εν τω μεταξύ την περίπτωση του έμπειρου μέσου εξετάζουν προσεκτικά οι άνθρωποι του Απόλλων Σμύρνης. Όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές ο Νίκος Καρούλιας, σε όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, σκοπός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είναι να γίνει μια μεταγραφή ενός αμυντικού μέσου που θα μπορεί όμως να κάνει τη διαφορά στα γήπεδα της Football League 2.

Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Γιώργος Κορακάκης που είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Εθνικό και δε θα έλεγε όχι σε μια καλή πρόταση από την ομάδα της Ριζούπολης. Για την ώρα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα δεν θέλουν να πουν πολλά για την περίπτωση του Κορακάκη, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι αν βρουν πρόσφορο έδαφος θα προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook