Τις επόμενες κινήσεις τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους ωμούς εκβιασμούς από την ΕΠΟ που πηγάζουν από δημοσιεύματα και όχι από επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία ετοιμάζουν στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα από το απόγευμα και μετά όπου είδαν το φως της δημοσιότητας, ρεπορτάζ τα οποία μιλούν για απόφαση των αθλητικών οργάνων για αποβολή του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα αν δεν αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια , υπάρχει μια κινητικότητα σε διοικητικό επίπεδο με τους διοικούντες την ΠΑΕ να βρίσκονται σε συχνές τηλεφωνικές επαφές και να προγραμματίζουν ένα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για την Τρίτη το βράδυ η την Τετάρτη το πρωί στο οποίο θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ότι και να αποφασιστεί πάντως ένα είναι σίγουρο και αυτό πηγάζει από πηγές μέσα από την διοίκηση της ΠΑΕ που τονίζουν ότι «δεν δεχόμαστε εκβιασμούς από κανένα και δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει».

Στον ΟΦΗ τονίζουν ότι επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ για την απόφαση που λένε τα ρεπορτάζ των Αθηναϊκών Μ.Μ.Ε δεν έχουν ούτε έχουν δεχτεί κανένα τηλεφώνημα από τον κ. Πιλάβιο η κάποιο άλλο άνθρωπο της Ομοσπονδίας.