Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ένας 45χρονος ιδιοκτήτης γραφείου τελετών και ταξί από την Καρδίτσα. Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από τον τόπο όπου βρέθηκε απανθρακωμένη η σορός του, συνηγορούν στην αυτοκτονία με αυτοπυρπόληση.

Τα ίχνη του άτυχου επιχειρηματία είχαν χαθεί από μέρες και οι δικοί του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του το πρωί της Κυριακής. Οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών και, με την συνδρομή της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην οποία ανήκε, εντόπισαν το σήμα του κινητού του. Έτσι, βρέθηκε η σορός του σε δασική περιοχή της Καστανιάς Καρδίτσας.

Όλα δείχνουν ότι ο 45χρονος είχε βάλει τέλος στη ζωή του περιλούζοντας τα ρούχα του με εύφλεκτο υγρό και βάζοντας φωτιά. Ωστόσο, το γεγονός πως δεν άφησε κάποιο σημείωμα προς την οικογένειά του με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στην αυτοκτονία, προβληματίζει τους αστυνομικούς οι οποίοι εξετάζουν όλα τα στοιχεία που βρήκαν.