Η οργή από τις προσωπικές διαφορές που είχε με έναν συμπατριώτη του, «τύφλωσε» έναν 38χρονο Πακιστανό ο οποίος διέσχισε ολόκληρη τη χώρα για να τον βρει και να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Το έγκλημα είχε αποκαλυφθεί στις 27 Μαΐου, όταν η σορός του 30χρονου θύματος βρέθηκε σε αγροτική περιοχή στην Γενησεά της Ξάνθης.

Ο αλλοδαπός είχε στραγγαλιστεί με πρωτοφανή μανία και οι έρευνες που έκανε η τοπική Αστυνομία στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στο περιβάλλον του. Γρήγορα διαπιστώθηκε ότι ο δολοφονημένος Πακιστανός που κατοικούσε στην περιοχή της Γενησέας είχε διαφορές με έναν συμπατριώτη του και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε πάει στην Ξάνθη ειδικά για να σκοτώσει το θύμα του και, αμέσως μετά το έγκλημα, επέστρεψε στην περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας όπου κατοικεί! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λειβαδιάς που ενημερώθηκαν από τις αρχές της Ξάνθης, τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον έστειλαν στην θρακική πόλη, όπου προσήχθη στον ανακριτή ο οποίος είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Μετά την απολογία του, διατάχθηκε η προφυλάκισή του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook