Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο ο ΑΟ Χανιά να κινηθεί τις επόμενες μέρες για την απόκτηση του Χανιώτη επιθετικού Σάκη Μπαδιεριτάκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr οι μπλε σκέφτονται σοβαρά να κάνουν κρούση στον επιθετικό του ΠΟΑ προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μεγάλο αγκάθι φυσικά σε ενδεχόμενη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές αποτελεί το γεγονός ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος αλλά ανήκει στον Ατσαλένιο, κάτι που σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις μπορούν να προχωρήσουν μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της Ηρακλειώτικης ομάδας.

Εν τω μεταξύ ακόμα ένας παίκτης που ενδιέφερε τον ΑΟΧ συμφώνησε αλλού και μάλιστα σε ανταγωνίστρια ομάδα. Ο λόγος για τον Πυθαρούλη ο οποίος θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Χερσόνησο, η οποία δεν λέει να βάλει φρένο στις χειμερινές μεταγραφές…

Πάντως στον ΑΟΧ προκειμένου να γεμίζουν λίγο το ρόστερ σκέφτονται να δώσουν ευκαιρίες σε δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από το τοπικό πρωτάθλημα και οι οποίοι θα αποκτηθούν προκειμένου να πάρουν εμπειρίες, ώστε να είναι έτοιμοι με την νέα χρονιά να βοηθήσουν την ομάδα.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Προμπονάς ενόψει Κορίνθου προβληματίζεται έντονα για τον καταρτισμό της 11άδας. Το μεγάλο πρόβλημα για τον αγώνα της Κυριακής που θεωρείται πολύ καθοριστικός για τους μπλε είναι ότι ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας δεν έχει πολλές λύσεις στους μικρούς.

Οι Βουρβαχάκης και Σεληνιωτάκης που υποφέρουν από διάστρεμμα δεν έχουν κάνει ακόμα προπόνηση και κατά τα φαινόμενα θα αποκλειστούν για το ματς με τη Κόρινθο. Αυτό σημαίνει ότι και πάλι ο Προμπονάς θα αναγκαστεί να κάνει αλχημείες στο βασικό σχήμα ελλείψει δεύτερου αμυντικού χαφ αλλά και άλλων λύσεων στους μικρούς.

Πέρα των βασικών Καλογεράκη και Παπακαστρίσιου ο Ναξιώτης τεχνικός θα υποχρεωθεί να ξεκινήσει έναν εκ των Μποτωνάκη ή Δρακάκη για να συμπληρώσει την τριάδα των μικρών. Στη περίπτωση που αγωνιστεί ο πρώτος που είναι και το πιο πιθανό (όπως συνέβη και στα Ψαχνά) ο Ραπτάκης θα αναγκαστεί να αγωνιστεί και πάλι στη μεσαία γραμμή σε ένα ρόλο που δεν έχει συνηθίσει να παίζει. Επίσης τη Κυριακή δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Αντώνης Βασαδάκης, ο οποίος έχει τράβηγμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook