Και τι δεν είχε ο 47χρονος επαγγελματίας διαρρήκτης που συνελήφθη στα Γιάννενα, όταν η γυναίκα στο σπίτι της οποίας προσπάθησε να μπουκάρει τον αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές. Τώρα, οι αστυνομικοί έχουν πέσει με τα μούτρα στην έρευνα για τις «δουλειές» που έχει κάνει, καθώς είχε στην κατοχή του μια τεράστια συλλογή από κλειδιά εκκλησιών και σπιτιών, καθώς και μια ακόμη από μαχαίρια.

Ο δράστης εντοπίστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός γείτονα του παρ’ ολίγον θύματός του στο χωριό Μεγάλο Περιστέρι, που έδωσε την λεπτομερή περιγραφή του στην Αστυνομία κι έτσι συνελήφθη στο σπίτι του στα Ιωάννινα. Εκεί, οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν το οπλοστάσιο που διατηρούσε και αποτελούνταν από ένα πιστόλι κρότου λάμψης, τρία κυνηγετικά όπλα και 22 μαχαίρια με λάμες από 12 ως 16 εκατοστά.

Το πιο σημαντικό εύρημα, όμως, ήταν η θήκη κλειδιών του 47χρονου, που περιλάμβανε τα κλειδιά 24 εκκλησιών της ευρύτερης περιοχής και άλλα 173 κλειδιά σπιτιών, τα οποία πιθανότατα έχει ή σκόπευε να διαρρήξει. Ο «ποντικός» κρατείται, αλλά η έρευνα συνεχίζεται γιατί οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι διατηρούσε και άλλο σπίτι στο οποίο κρύβονται κλοπιμαία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook