Τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στα χέρια τους για τη θέση του τερματοφύλακα εξετάζουν πλέον στον Εργοτέλη μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο στην περίπτωση απόκτησης του Τόρστεν Στάκμαν. 
Ο Γερμανός τερματοφύλακας που είχε δεσμευτεί στους ανθρώπους του Εργοτέλη ότι θα απαντήσει μέχρι την Τρίτη στην πρόταση τους για διετές συμβόλαιο δεν σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο κάτι που οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας το εξέλαβαν ως αρνητική απάντηση και πλέον αρχίζουν και στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους. 
Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν εκ νέου είναι αυτή του Ντάριο Φερνάντεζ που ανήκει στη Μπόχουμ και πέρυσι αγωνίστηκε στην Ελλάδα ως δανεικός στον Παναθηναϊκό και τον Πανσερραϊκό. 
Ο Καραγεωργίου θεωρεί ιδανική λύση τον Φερνάντεζ για την θέση του τερματοφύλακα αλλά το πρόβλημα είναι ότι το κασέ του παίκτη είναι αρκετά υψηλό και γίνονται προσπάθειες για να πειστεί και να κατεβάσει τις απαιτήσεις του που ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ. 

Κλείνει του Ολίσε τις επόμενες μέρες

Στο μεταξύ ένα ανοικτό μέτωπο που έχει να κάνει με τον Ολίσε φαίνεται ότι θα κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Και αυτό γιατί ο παίκτης όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στον Εργοτέλη ως δανεικός από τον Πανθρακικό αφού πλέι οφ στη Β΄ Εθνική μάλλον δεν θα γίνουν και κατά συνέπεια η ομάδα της Κομοτηνής θα παραμείνει στη Football League και ο Νιγηριανός μέσος στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» όπως έχουν συμφωνήσει από πέρυσι οι δύο πλευρές σε περίπτωση που ο Πανθρακικός δεν επιστρέψει στη Super League. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook