Στην προσπάθεια που επιχειρεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τις Τουριστικές μονάδες της περιοχής για την ανάπτυξη, ανάδειξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος υποδέχθηκε την Τρίτη 7/06/2011 δημοσιογράφους από την Ουκρανία και τη Ρωσία από τα παγκοσμίου φήμης περιοδικά ELLE, Harper’s BAZAAR, VIVA, LUXURY LIFE Magazine, FATA magazine και VIPER.

Οι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στην Παναγία ΚΕΡΑ, στην Κριτσά και στον Άγιο Νικόλαο. Περπάτησαν στα στενά σοκάκια του παραδοσιακού χωριού της Κριτσάς και απόλαυσαν τις μικρές αγορές τους στα καταστήματα.

Οι άνθρωποι του Δήμου συζήτησαν μαζί τους επισημαίνοντας την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, με δεδομένο το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, το πολιτιστικό και πολιτισμικό πλούτο που διαθέτει. Τόνισαν επίσης ότι ο τόπος μας έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που της επιτρέπουν να μεταμορφωθεί σε τόπο προορισμού για δώδεκα μήνες το χρόνο, σε διάφορα είδη τουρισμού.

Οι δημοσιογράφοι που επισκέπτονται την περιοχή του Αγίου Νικολάου διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη στήριξη του τουρισμού μας γιαυτό το λόγο ευχαριστούν θερμά τις τουριστικές μονάδες που συνεργάζονται με το Δήμο Αγίου Νικολάου προκειμένου να αξιοποιήσουν και αναδείξουν τις μοναδικές ομορφιές που προσφέρει ο τόπος.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη προσφέρθηκε ενημερωτικό υλικό με πληροφορίες για τον τουριστικό Δήμο καθώς και DVD.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook