Την δική του αντεπίθεση ετοιμάζει ο ΟΦΗ στις ωμές απειλές και τους εκβιασμούς από την ΕΠΟ για αποβολή από τα ελληνικά πρωταθλήματα. 
Πιο συγκεκριμένα η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ ετοιμάζεται να προλάβει την ΕΠΟ που επικαλείται το «μπαμπούλα» της ΟΥΕΦΑ για την τιμωρία της κρητικής ομάδας , καθώς ετοιμάζει συγκεκριμένο έγγραφο προς τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ τον Μισέλ Πλατινί στο οποίο θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια. 
Επί της ουσίας θα πρόκειται για έναν φάκελο ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που κατά τους ανθρώπους του ΟΦΗ δικαιώνουν την κρητική ομάδα στο θέμα της αδειοδότησης. 
Πέρα από αυτή την κίνηση όμως στην ΠΑΕ ΟΦΗ ετοιμάζονται να κάνουν ανάλογη ενέργεια με αυτή που έκανε πρόσφατα ο Ηρακλής και να ανέβουν όσο το δυνατόν συντομότερα στην Αθήνα προκειμένου να παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στην οποία θα εξηγούν τους λόγους που προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια αλλά και όλο τον πόλεμο που έχει γίνει στην ομάδα από παρασκηνιακές δράσεις το τελευταίο διάστημα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook