Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ρόδου ο 29χρονος αρχιφύλακας ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.
Ο αρχιφύλακας, που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ στη Ρόδο, προσήχθη το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, ενώ παρέδωσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την ενοχή για τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Αφενός, για τις πράξεις της αγοραπωλησίας ναρκωτικών όπως ισχυρίστηκε, δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ή μαρτυρία που να αποδεικνύει πως έλαβε μέρος στις σχετικές συμφωνίες, ούτε πως έλαβε κάποιο μέρος του τιμήματος, αφετέρου, για τις πράξεις της κατοχής των ναρκωτικών που βρέθηκαν στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του προκύπτει από τις απολογίες των λοιπών συγκατηγορουμένων πως είχε παραδώσει τα κλειδιά τους στους άλλους δύο συγκατηγορούμενους του.
Οι ισχυρισμοί αυτοί πάντως, δεν έπεισαν, όπως ήταν αναμενόμενο, ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι από κοινού αποφάσισαν την προσωρινή φυλάκισή του, μέχρι την διεξαγωγή της εκδίκασης της υπόθεσης από το αρμόδιο δικαστήριο.
zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook