Το LinkedIn μπορεί να απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, έχοντας εγγεγραμμένα μέλη μεγάλους CEO και Managers από εταιρείες-κολοσσούς, δεν ξεχνάει όμως να δείχνει πού και πού και τον πιο ψυχαγωγικό του χαρακτήρα. Σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να παίξετε Tetris!

Φυσικά, δεν πρόκειται απλά για μία ακόμα κλασσική έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού με τα χρωματιστά τουβλάκια, καθώς το κάθε τουβλάκι αντιστοιχεί στη φωτογραφία κάποιας επαφής σας του LinkedIn. Η εφαρμογή ονομάζεται DropIn και σχεδιάστηκε από τους developpers του επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου με την ευκαιρία των γενεθλίων του παιχνιδιού Tetris. Τη Δευτέρα που μας πέρασε το Tetris έκλεισε τα 27!

Το DropIn επίσης εμφανίζει στο φόντο τις ανανεώσεις και τα νέα των επαφών σας, ώστε να μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε σε professional social network!

Δοκιμάστε το Tetris του LinkedIn χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσής σας. Ιδανικό για τα διαλείμματα στο γραφείο, ειδικά εάν σκεφτείτε ότι τα τουβλάκια θα αποτελούνται από φωτογραφίες των συναδέλφων σας. Τι λέτε;

 gugoo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook