Για 15η συνεχή ημέρα η λεωφόρος Αμαλίας, μπροστά από τη Βουλή γέμισε από \”Αγανακτισμένους\” πολίτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επικείμενη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, την τρόικα, το χρέος, το τραπεζικό σύστημα, καθώς και για τους Έλληνες πολιτικούς.

Με συνθήματα διαμαρτυρίας και πανό κατά του μνημονίου, της λιτότητας και της ανεργίας, άνθρωποι όλων των ηλικιών, πιστοί στο ραντεβού τους, απαίτησαν, γι’ άλλη μία ημέρα, ελπίδα και καλύτερο αύριο.

Η λεωφόρος Αμαλίας στο ύψος της Βουλής είναι ήδη κλειστή, ενώ σε λίγη ώρα από τώρα, θα ξεκινήσει στην πλατεία Συντάγματος η καθιερωμένη πλέον λαϊκή συνέλευση από την ομάδα Άμεσης Δημοκρατίας, οι οποίοι παραμένουν με τις σκηνές τους, που έχουν πολλαπλασιαστεί. Παράλληλα, δύο μουσικές σκηνές έχουν στηθεί στα \”ορεινά\” και τα \”πεδινά\” της πλατείας.

Νωρίτερα το απόγευμα εκατοντάδες μοτοσικλετιστές συγκεντρώθηκαν έξω από τη Βουλή και μαρσάροντας διαδήλωσαν με αυτόν τον θορυβώδη τρόπο, δείχνοντας έτσι την αντίδρασή τους στο μνημόνιο και τη συμπαράστασή τους στους αγανακτισμένους της Αθήνας

Αρκετοί χρήστες του ίντερνετ προτρέπουν από το πρωί μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο να δώσει μαζικό και βροντερό παρών στη σημερινή συγκέντρωση ώστε να «κυκλωθεί» κυριολεκτικά η Βουλή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook