Μετά την νέα παράταση που ζήτησε ο Τόρστεν Στάκμαν μέχρι την Πέμπτη για να δώσει την τελική του απάντηση στον Εργοτέλη πλέον αρχίζουν και εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων χωρίς να σημαίνει ότι έχει ξεχάσει αυτή του Γερμανού γκολκίπερ. 
Οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ αποφάσισαν να δώσουν νέα διορία στον Στάκμαν και θα περιμένουν την απάντηση του μέχρι την Πέμπτη αλλά από την Τετάρτη το βράδυ το φως της δημοσιότητας είδε ακόμη ένα όνομα για την θέση του τερματοφύλακα αυτή τη φορά από την εγχώρια αγορά. 
Ο λόγος για τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο μετά από έξι χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ομάδα του Περιστερίου. Ο 36χρονος τερματοφύλακας είναι μια αρκετά καλή και έμπειρη λύση όμως αυτό που φρενάρει κάπως τους ανθρώπους του Εργοτέλη είναι η ηλικία του ποδοσφαιριστή καθώς στην κρητική ομάδα ψάχνουν για ένα τερματοφύλακα που θα μπορούν να τον κρατήσουν για πάνω από 2 χρόνια. 
Ο Μιχαηλίδης πέρυσι είχε 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος με τον Ατρόμητο. 
Από το εξωτερικό ο Εργοτέλης δεν αποκλείεται να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Φορνέτσι καταθέτοντας στο Σλοβένο τερματοφύλακα μια βελτιωμένη οικονομικά πρόταση. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook