Η παρουσιάστρια μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για κάποια κιλά που πήρε. Ο κλινικός διαιτολόγος Ηλίας Σακκάς λέει στο «People» πως μπορεί να τα αποχωριστεί εύκολα και γρήγορα.

Συνήθως, η οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη» πλησιάζει τον πάγκο της κουζίνας, όπου μαγειρεύει ο chef της εκπομπής, Ανδρέας Σχοινάς, και δοκιμάζει όλες τις λιχουδιές. Το πρωί της περασμένης Τρίτης, 7 Ιουνίου, όμως, αυτό δεν συνέβη, γιατί η 41άχρονη παρουσιάστρια δήλωσε στον αέρα πως έχει παχύνει απότομα τον τελευταίο καιρό: «Δεν πλησιάζω, όχι δεν πλησιάζω!

Πώς μπορεί, όμως, η Ελένη Μενεγάκη αλλά και οποιαδήποτε γυναίκα έχει επιβαρύνει με δυο-τρία κιλά το σώμα της, να χάσει αυτά τα κιλά;

Την απάντηση δίνει ο κλινικός διαιτολόγος Ηλίας Σακκάς, ο άνθρωπος που η Ελένη Μενεγάκη εμπιστεύτηκε και συνεργάστηκε μαζί του μετά τις τρεις εγκυμοσύνες της κι έχασε θεαματικά, σύντομα και με ασφάλεια τα κιλά που της είχαν απομείνει. «Η περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι καθόλου δύσκολη, γιατί έχει έναν εξαιρετικό μεταβολισμό. Αυτά που μπορεί να ακολουθήσει, όπως και όλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο θέμα, είναι τα εξής: Να συνδυάσει ένα πρόγραμμα κίνησης μίας ώρας την ημέρα, όπως το περπάτημα, με τη διατροφή της. Να πίνει άφθονο νερό, το οποίο αραιώνει τα πεπτικά υγρά και προσφέρει το αίσθημα της πληρότητας».


yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook