Ένα μήνα μετά την μυστηριώδη εξαφάνισή του από το χωριό Άγιος Γεώργιος στη Νηλεία Μαγνησίας, ο 65χρονος αγνοούμενος που είχε επιλέξει να ζήσει ως ερημίτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο πρόχειρο παράπηγμα που είχε στήσει σε μια απόκρημνη πλαγιά! Είχε αφήσει την τελευταία του πνοή τυλιγμένος σφιχτά σε μια κουβέρτα, στην προσπάθειά του να προστατευτεί από το κρύο που όμως τον νίκησε.

Η έρευνα για την αναζήτηση του 65χρονου ξεκίνησε όταν τα παιδιά του που δεν κατοικούν στη Μαγνησία ενημερώθηκαν από συγγενή τους ότι ο πατέρας τους είχε να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον ένα μήνα και κατέφυγαν στην Αστυνομία. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μηλεών κατευθύνθηκαν προς την περιοχή «Άγιος Βλάσιος», όπου οι κάτοικοι του χωριού τους υπέδειξαν ότι είχαν δει να κινείται ο αγνοούμενος.

Με πολλή δυσκολία κατάφεραν να εντοπίσουν το ιδιαίτερα δύσβατο και απόκρημνο σημείο μέσα στον γκρεμό, όπου είχε στήσει το παράπηγμά του με σακούλες και τσίγκους ο άτυχος άνδρας που ζούσε ζητιανεύοντας και μαζεύοντας διάφορα αντικείμενα που έβρισκε σε σκουπίδια. Μέσα, στην παράγκα βρήκαν τον σκελετό του τυλιγμένο στην κουβέρτα και τον μετέφεραν στο νεκροτομείο, για να προσδιοριστούν από ιατροδικαστή ο χρόνος και τα αίτια του θανάτου του.

protothema.gr