Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από Αθηναϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης από την Πέμπτη το πρωί βρίσκεται στην Αθήνα αξιωματούχος της FIFA προκειμένου να έχει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού για το θέμα του ΟΦΗ. 
Ο λόγος της επίσκεψης του συγκεκριμένου ανθρώπου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΕΠΟ φαίνεται να έχει φτάσει σε αδιέξοδο σε ότι έχει να κάνει με την εμμονή του ΟΦΗ να μην αποσύρεται από την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια μετά την δικαίωση του από το Εφετείο Αθηνών. 
Η ΕΠΟ σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μπει σε αντιπαράθεση με την πολιτεία από την στιγμή που ο ΟΦΗ δικαιώθηκε σε δικαστικό επίπεδο και για αυτό τον λόγο φώναξε την FIFA προκειμένου να «καθαρίσει» για λογαριασμό της και να την βγάλει από την πολύ δύσκολη θέση που έχει περιέλθει. 
Ο εκπρόσωπος της FIFA αναμένεται να έχει συνάντηση το απόγευμα με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού κ. Πάνο Μπιτσαξή προκειμένου να τον ενημερώσει για το θέμα του ΟΦΗ και την περίπτωση αποβολής του από το πρωτάθλημα λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook