Η συνέχιση της εργολαβίας για την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών σε πέντε κόμβους της παλιάς εθνικής οδού Χανίων-Κισάμου, στο ύψος της δημοτικής ενότητας της Νέας Κυδωνίας Χανίων, αποφασίστηκε στην διάρκεια σύσκεψης της δημοτικής αρχής με την ανάδοχο εταιρεία του έργου.
Πρόκειται για διασταυρώσεις στις περιοχές της Παρηγοριάς, των Αγ.Αποστόλων, του Καλαμακίου, της Αγίας Μαρίνας και του Σταλού.
Όπως είπε ο δήμαρχος Χανίων κ.Μανώλης Σκουλάκης πρόκειται για ένα έργο κόστους 252.000 ευρώ το οποίο δημοπρατήθηκε τον Μάιο του 2010, η σύμβαση με τον εργολάβο υπεγράφει τον Αύγουστο του ίδιου έτους, αλλά το έργο ενώ είχε ξεκινήσει σταμάτησε καθώς σταμάτησαν και οι πληρωμές προς τον ανάδοχο.
«Σήμερα συμφωνήσαμε νέο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου» δήλωσε ο κ.Σκουλάκης διευκρινίζοντας ότι «το έργο θα πληρωθεί από ιδίους πόρους του δήμου Χανίων, το υπόλοιπο είναι 164.000 ευρώ και πιστεύουμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί και θα λειτουργεί μέχρι τέλος του έτους».
Μάλιστα τόνισε πως η δημοτική αρχή έχει συνέχεια και στόχος της είναι σιγά-σιγά να ολοκληρωθούν τα έργα που είχαν προγραμματιστεί και βρίσκονται σε εκκρεμμότητα.
Flashnews.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook