Όλων των ειδών κάνναβη είχε μέσα στο αυτοκίνητό του ένας 37χρονος Γερμανός που έπεσε σε μπλόκο ανδρών της ΟΠΚΕ στην Ηλεία. Αυτό που εντυπωσίασε τους αστυνομικούς, όμως, ήταν η ικανότητά του στην ζαχαροπλαστική, αφού είχε φτιάξει και ένα μπισκότο με φυσικά αποσπάσματα κάνναβης.
       
Οι αστυνομικοί δεν υπέκυψαν στις προτροπές του αλλοδαπού να δοκιμάσουν το δημιούργημά του, αλλά του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα, αφού μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν ακόμη δέκα συσκευασίες με αποξηραμένη ακατέργαστη ινδική κάνναβη και άλλη μία συσκευασία με κατεργασμένη, συνολικού βάρους 3,8 γραμμαρίων.
    
Σε ένα οικόπεδο μέσα σε κατοικημένη περιοχή στην πόλη της Κέρκυρας έκρυβαν το «εμπόρευμά» τους τρεις νεαροί Έλληνες διακινητές ναρκωτικών ηλικίας 22, 24 και 25 χρόνων. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τον 25χρονο και τον 24χρονο όταν πήγαν να παραλάβουν ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 60 γραμμαρίων που είχε κρύψει ο 22χρονος και αναζητούν έναν 27χρονο αλλοδαπό ο οποίος του είχε δώσει την εντολή.

protothem.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook