Η Κίνηση φίλων του ΑΟ Χανιά με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί και επίσημα την εμπλοκή της στα διοικητικά της ομάδας. Το σύνθημα της Κίνησης είναι «Όλοι μαζί για τον ΑΟΧ, Αγαπάμε τα Χανιά μας-Στηρίζουμε την ομάδα μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η δεινή θέση στην οποία είχε περιέλθει τους τελευταίους μήνες ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο κανέναν από εκείνους που αγαπούν αυτή την ομάδα.

Για εμάς  δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό οποιοδήποτε σενάριο που θα είχε ως αποτέλεσμα την εκ νέου διάλυση του ΑΟΧ κάτι το οποίο θα συνέβαινε για δεύτερη φορά τα τελευταία 15 χρόνια.

Ορμώμενοι από την αγάπη μας για την πρώτη και μεγαλύτερη ομάδα όλων των Χανιωτών και οπλισμένοι με όρεξη και πάθος για δουλειά , έχοντας ως μοναδικό στόχο να κάνουμε τον  ΑΟΧ πρωταγωνιστή αποφασίσαμε να συστρατευθούμε για την επιτυχία αυτού του στόχου.

Στην εναρκτήρια πορεία αυτής της κίνησης  τα δεδομένα άλλαξαν πολλές φορές.

Σε αυτή την προσπάθεια  όλοι είμαστε απλοί στρατιώτες συντεταγμένοι κάτω από τη σημαία της μεγάλης αγάπης όλων των Χανιωτών που λέγεται ΑΟ Χανιά.

Μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου θα πρέπει οι μέτοχοι εκείνοι που χάρισαν  τις μετοχές τους να έχουν ολοκληρώσει την παραχώρηση τους  υπογράφοντας και παραδίδοντας στην ΠΑΕ τα παραχωρητήρια. Οι μετοχές θα διατεθούν στα μέλη του ΑΟΧ (η διαδικασία εγγραφής είναι ήδη σε εξέλιξη) στο 1/3 της αξίας τους, έτσι ώστε να μεγαλώσει όσο γίνεται περισσότερο η λαϊκή βάση του συλλόγου. Αυτό που πιστεύουμε  είναι ότι μετά από δύο χρόνια η αξία αυτών των μετοχών θα είναι πολύ υψηλότερη από την τρέχουσα.

Σήμερα μετά από μια επίπονη προσπάθεια και αφού ολοκληρώθηκε ο διαχειριστικός έλεγχος  εμείς οι απλοί φίλοι του ΑΟΧ αποφασίσαμε να αναλάβουμε  τις τύχες της ομάδας οδηγώντας την στην νέα εποχή.

Στηριζόμενοι πρώτα στην αποδοχή του  απλού Χανιώτη φίλαθλου-αφού η ομάδα ανήκει  στο Χανιώτικο λαό και μόνο-αλλά και στην πίστη για την υλοποίηση του κοινού μας οράματος όπως αυτό περιγράφεται στις δεσμεύσεις που πήραμε μέσω του προγράμματος ανάπτυξης και διαχείρισης που ήδη έχει δημοσιευθεί , ξεκινάμε από σήμερα κιόλας τον αγώνα για την σωτηρία και πρόοδο του ΑΟΧανιά.

Πιστεύουμε ότι στην  προσπάθεια αυτή θα έχουμε αρωγούς όλες τις τοπικές αρχές αθλητικές και πολιτικές καθώς και κάθε υπηρεσιακό παράγοντα .

Η πόρτα της κίνησής μας είναι ανοικτή για όλους όσους βάζουν τον ΑΟΧ πάνω από τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και αισθάνονται μέλη αυτής της τεράστιας οικογένειας.

Όλοι μαζί για τον ΑΟΧ

Αγαπάμε τα Χανιά μας  – Στηρίζουμε την ομάδα μας».

Πλέον αρχίζει ένας αγώνας δρόμου της Κίνησης για τη νέα εποχή στον ΑΟΧ.
Πρώτη προτεραιότητα είναι η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων με τους ποδοσφαιριστές και από εκεί και πέρα θα δρομολογηθούν τα υπόλοιπα ζητήματα όπως αυτό του προπονητή, που με βάση τις πληροφορίες που είχαμε δημοσιεύσει την Κυριακή (5/6) το όνομα που ακούγεται έντονα είναι του Νίκου Νεντίδη.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook