Στο πλαίσιο του ετήσιου αγωνιστικού του προγράμματος το πρωαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πάρει μέρος σε αγώνες εκτός Κρήτης, συμμετέχοντας, για πρώτη φορά, στα «Τζελάτεια 2011». Η διοργάνωση γίνεται από το Ν.Ο. Βουλιαγμένης στην Αθήνα το σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου.

Η αποστολή του ΝΟΧ θα αναχωρήσει με 31 άτομα την Παρασκευή (10/6) το βράδυ από τα Χανιά με στόχο να επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική της κατάσταση αλλά παράλληλα να μετρήσει δυνάμεις σε μια διοργάνωση με υψηλό επίπεδο.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΝΟΧ Αντώνη Καλογεράκη : \”Οπωσδήποτε, αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να εξετάσουμε το βαθμό της αγωνιστικής μας κατάστασης σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Κάθε χρόνο ο Ν.Ο. Χανίων και τα προαγωνιστικά του τμήματα συμμετέχουν σε έναν τουλάχιστον αγώνα εκτός Κρήτης. Φέτος αποφασίσαμε να δώσουμε το παρών στα ‘Τζελάτεια’ που πρόκειται για μία πολύ καλή διοργάνωση και ευχαριστούμε τη Βουλιαγμένη που μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μέρος\” .
Μαζί με τον κ. Καλογεράκη την ετοιμότητα της ομάδα θα ελέγξει και η βοηθός του Αφορδίτη Κουμή.
Πέρα από τους δύο προπονητές την αποστολή στην Αθήνα θα συνοδεύσει η έφορος του τμήματος Χρυσούλα Πλοκαμάκη-Μαραγκουδάκη, η οποία τονίζει ότι \”τα παιδιά θεωρώ πως έχουν τις δυνατότητες να δείξουν τι αξίζουν και εκτός Κρήτης. Έχουν προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι θα πάνε πολύ καλά. Η ομάδα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση μετά την επιτυχημένη παρουσία που είχαμε στην ημερίδα που πήραμε μέρος στο Ηράκλειο και θέλουμε να το επιβεβαιώσουμε και στα «Τζελάτεια»”.

Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων είναι η εξής:       

Νίκος Κολοκοτρώνης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Βασίλης Περιστερίδης, Αλέξανδρος Σλέτνιοβ, Μανόλης Βομβολάκης-Χαλκιαδάκης, Χρήστος Βουγιουκαλάκης, Μηνάς Γεωργακάκης, Κώστας Θεοχαρίδης, Γιώργος Καζάσης, Σωτήρης Καλορμάκης, Σήφης Λεδάκης, Χρήστος Λελάκης, Γιάννης Μαντζοράκης, Γιάννης Φουντουλάκης, Αλέξης Αγγελίδης, Απόστολος Παπαστάμος, Μανόλης Καπετανάκης, Βασίλης Μαρουλάκης, Χάρης Παπαδόπουλος, Στέλιος Τζουγκράκης, Παναγιώτης Χατζησωτηράκης, Κατερίνα Καβαλιεράκη, Κατερίνα Κασιωτάκη, Γεωργία Λελεδάκη, Αρετή Ξανθουδάκη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Χατζηδάκη, Άντζελα Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Νικολέτα Πλοκαμάκη, Χρυσή Σταυγιαννουδάκη.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook