Δύο παρουσιαστές ελληνικής καταγωγής, τον Γιώργο Ντονικιάν και την Ελένη Καπάλου, επέλεξε ο τηλεοπτικός σταθμός ΤΕΝ της Μελβούρνης για να παρουσιάζουν το κεντρικό δελτίο.

Η παρουσία δύο ομογενών στο κεντρικό δελτίο ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, που ξεκίνησε στις 24 Ιανουαρίου, θεωρείται ιστορική για το αυστραλιανό τηλεοπτικό πεδίο.
«Ελληνική χημεία», «τηλεοπτικός… γάμος», «μία μικρή επανάσταση». Με αυτά τα λόγια περιγράφουν και οι δύο την τηλεοπτική τους σχέση και υπόσχονται ένα δελτίο ειδήσεων για απαιτητικούς θεατές…

Μιλώντας στον «Νέο Κόσμο» η Ελένη Καπάλου λέει: «Με τον Γιώργο έχω δουλέψει στο παρελθόν. Μας συνδέει μία αμοιβαία συμπάθεια και σεβασμός. Έχουμε συνεργαστεί πάλι σε δελτίο ειδήσεων της Καμπέρας και από την πρώτη στιγμή που δουλέψαμε μαζί ένιωθα ασφάλεια, εμπιστοσύνη. Υπάρχει μία φοβερή χημεία μεταξύ μας, η οποία προέρχεται αναμφισβήτητα από το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο ελληνικής καταγωγής. Κάνουμε την κουβεντούλα μας στα ελληνικά πολλές φορές γιατί έτσι μας βγαίνει. Βέβαια, προσέχουμε πολύ συνειδητά να μην περιθωριοποιούμε τους συναδέλφους μας, που μας πειράζουν συνεχώς, λέγοντας ότι κουβαλάμε την τρελή ετικέτα του Έλληνα, με την καλή έννοια πάντα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ντονικιάν υπογραμμίζει: «Δεν λέμε απλά τις ειδήσεις. Θα έχει περάσματα σε ζωντανά πλάνα, θα έχει ζωντάνια, ελευθερία, ειδήσεις αποκλειστικές και μην νομίσεις ότι σε όλα αυτά δεν βοηθά η ελληνική μας καταγωγή. Μία βόλτα στα ελληνικά στέκια να κάνουμε και ακούμε ιστορίες που ποτέ δεν θα ακουστούν στα άλλα κανάλια. Θα τις ψάξουμε, θα είναι το διαφορετικό, θα είναι τα ζητήματα που αφορούν στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook