Απόψε βρίσκεστε μέσα στο σπίτι και είστε σε δίλημμα για το εάν θα επισκεφθείτε κάποιο μπαρ; Δεν είστε σίγουρος εάν θα έχει αρκετό κόσμο ή φοβάστε ότι δε θα βρείτε τραπέζι να καθίσετε; Πόσο χρήσιμο θα ήταν να μπορούσατε να επικοινωνήσετε με κάποιον θαμώνα ώστε να λυθούν οι απορίες σας; Πολύ! Γι’ αυτό πλέον υπάρχει το Localmind.

Το Localmind είναι μία εφαρμογή για το iPhone και για το iPad, μέσω της οποίας οι χρήστες επιλέγουν έναν προορισμό του Foursquare ή των Facebook Places και επικοινωνούν μέσω γραπτών μηνυμάτων με χρήστες που έχουν ήδη κάνει check-in εκείνη την ώρα. Έτσι, σε πραγματικό χρόνο υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τον χώρο!

Το αξιοσημείωτο του Localmind είναι ότι το οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δουν τις ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους, που είναι σχετικές με τις τοποθεσίες γύρω τους.

Η εφαρμογή είναι σίγουρα πολύ χρήσιμη και πολύ πρωτότυπη και ελπίζω να αρχίσει να χρησιμοποιείται από πολλούς Έλληνες, ώστε να υπάρχει συνεχής ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων για μαγαζιά, νυχτερινά στέκια, καφετέριες, εστιατόρια, αξιοθέατα, μουσεία, θέατρα κλπ!

Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το App Store.

What is Localmind? from Localmind on Vimeo.

gugoo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook