Μόνο το τυπικό μέρος δηλαδή οι υπογραφές του συμβολαίου απομένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τόρστεν Στάκμαν στον Εργοτέλη.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας έφτασε στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 7.30 και αφού είχε μια σύντομη συνάντηση στα γραφεία της ομάδας με τον πρόεδρο του Εργοτέλη Απόστολο Παπουτσάκη συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην κρητική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Στάκμαν θα πάρει ένα ποσό της τάξεως των 250.000 ευρώ για το διετές συμβόλαιο του με τον Εργοτέλη που θα το υπογράψει την Παρασκευή το πρωί και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και επίσημα από τους «κιτρινόμαυρους».

Προωθήθηκαν τρεις από την Κ20

Στο μεταξύ τρείς νεαροί ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα Κ20 των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη πήραν το εισιτήριο για την μεγάλη ομάδα μετά και την συγκατάθεση του Νίκου Καραγεωργίου.

Ο λόγος για τους Γιάννη Δερμιτζάκη, Κώστα Πρωτογεράκη, και Μανόλη Τζανακάκη που θα ακολουθήσουν κανονικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που θα γίνει από τις 23 μέχρι και τις 7 Αυγούστου στην Ολλανδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη για την προώθηση των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα :

«Μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Εργοτέλη Κ20 Γιάννης Δερμιτζάκης, Κώστας Πρωτογεράκης και Μανόλης Τζανακάκης προωθούνται στην πρώτη ομάδα. Θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας του Εργοτέλη και στο βασικό της στάδιο που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία από τις 23 Ιουλίου έως τις 07 Αυγούστου. Είναι γνωστό ότι προτεραιότητα του Εργοτέλη είναι η αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα σπλάχνα του σωματίου. Ακόμα τρία παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν εμπειρίες και να δείξουν ότι αποτελούν όχι μόνο το μέλλον αλλά και το παρόν του Εργοτέλη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook