Διάρρηξη σημειώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα σε γνωστή επιχείρηση τροφοδοσίας στο Ηράκλειο με στόχο το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης.

Οι άγνωστοι δράστες, παρόλο που ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε αμέσως, παρέμειναν κάνοντας φύλλο και φτερό τους χώρους της επιχείρησης.

Όταν έφτασαν στο χρηματοκιβώτιο το άνοιξαν, σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει η εφημερίδα \”Πατρίδα\”, με ένα σβουράκι, ωστόσο δεν βρήκαν μέσα αυτό που περίμεναν.

Στο χρηματοκιβώτιο δεν υπήρχαν χρήματα παρά μόνο συμβόλαια και κάποια άλλα αντικείμενα. Οι άνθρωποι ήταν επαγγελματίες. Φορούσαν γάντια για να μην αφήσουν αποτυπώματα και ήταν πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους» είπε στην \”Πατρίδα\” ο επιχειρηματίας

Οι δράστες βέβαια δεν έφυγαν με άδεια χέρια, καθώς από την επιχείρηση \”σήκωσαν\”  , τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές,  ένα κινητό τηλέφωνο και 2000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι από τα πρώτα συμπεράσματα της αστυνομικής έρευνας προκύπτει ότι οι διαρρήκτες μπήκαν από μια τζαμαρία στο 1ο όροφο του κτιρίου ενώ πρέπει να ήταν τουλάχιστον δύο.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook