Ανυποχώρητοι δηλώνουν οι απεργοί φορτοεκφορτωτές, οι οποίοι αυτή την ώρα κατευθύνονται προς την οδό Σταδίου.

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, οι εργαζόμενοι της Ομοσπονδίας Φορτοεκφορτωτών Ελλάδας βρέθηκαν έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην Πειραιώς, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, επιδιώκοντας μάλιστα να συναντηθούν με την υπουργό Εργασίας, Λούκα Κατσέλη.

Περίπου 500 άτομα απέκλεισαν την είσοδο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ το προεδρείο της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κουτρουμάνη.

Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν φορτοεκφορτωτές από όλα τα λιμάνια της χώρας και τα σωματεία των τριών μεγάλων λαχαναγορών, των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης.

Οι διαδηλωτές ζητούν να σταματήσει η διαδικασία ιδιωτικοποίησης των λιμένων να μην απειληθούν οι 110 φορτοεκφορτωτές των λιμένων Ελευσίνας, Λαυρίου και Ραφήνας, από την ενοποίησή τους με τον Ο.Λ.Π. και να εξαιρεθούν από τον νόμο 3929/2011, για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων.

Η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς έχει διακοπεί, ενώ αναμένεται σε λίγη ώρα να προστεθούν στους διαδηλωτές και εργαζόμενοι από τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης έξω από το υπουργείο επικράτησε ένταση μεταξύ των απεργών και δυνάμεων της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook