Θύμα φραστικής επίθεσης αγανακτισμένου πολίτη έπεσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος τον οποίο «έκραξαν» μέσα σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάτρα.

Ο βουλευτής σύμφωνα με το dete.gr επισκέφθηκε το κατάστημα προκειμένου να διεκπεραιώσει υπόθεσή του. Υπάλληλος τότε του καταστήματος εξαγριώθηκε και απευθυνόμενος στον βουλευτή είπε:

«Δεν ντρέπεσαι, ρε, που έκοψες το μισθό της γυναίκας μου; Δεν είσαι ο Ανδρέας που ήξερα κάποτε», άρχισε να φωνάζει, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων συναδέλφων του αλλά και των πελατών της τράπεζας.

Ο βουλευτής έκπληκτος, προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά μάταια. Ο εξαγριωμένος τραπεζικός συνέχιζε να επιτίθεται φραστικά στον κ. Τριανταφυλλόπουλο.

Ο βουλευτής προτίμησε να μη δώσει συνέχεια στο περιστατικό και απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ ο υπάλληλος συνέχιζε τα «μπινελίκια».

Ενημέρωσε όμως τον διευθυντή της Τράπεζας, παρακαλώντας τον να συστήσει στον υπάλληλό του να μην προχωρά σε προσβλητικές για οποιονδήποτε άνθρωπο ενέργειες μέσα στο τραπεζικό υποκατάστημα.

Ο διευθυντής με τη σειρά του κάλεσε τον υπάλληλο και εκείνος εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο, αφού θεώρησε πως ο βουλευτής τον «κάρφωσε».

newsbomb.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook