Το θέμα της παραμονής του Βαγγέλη Βλάχου και τη νέα χρονιά στο τιμόνι της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή .

Το απόγευμα ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει συνάντηση με τους υπεύθυνους της επιτροπής μπάσκετ για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους και τη νέα χρονιά Και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν να είναι μαζί και τη νέα σεζόν αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από κάποιες προϋποθέσεις που θα τεθούν επί τάπητος τόσο από την διοίκηση όσο και από τον Βαγγέλη Βλάχο.

Από την στιγμή που θα κλείσει το θέμα του προπονητή θα προχωρήσει άμεσα και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά που θα ξεκινήσει από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Ήδη ο Μάνος Ξημέρης έχει κάνει ένα κύκλο επαφών με τους παίκτες για να τακτοποιηθούν οι οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους για την χρονιά που μας πέρασε και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν και οι τελικές συζητήσεις για το ποιοι εξ αυτών θα μείνουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

Θεαματικές αλλαγές στο ρόστερ πάντως δεν φαίνεται ότι θα υπάρξουν και θα γίνουν 2 με 3 προσεκτικές κινήσεις έτσι ώστε να δυναμώσει η ομάδα στις θέσεις που χρειάζονται.