Μπορεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από το Ηράκλειο να πυροδότησε κύκλους συζητήσεων και αναφορών με αφορμή τη φράση του για τις αγορές και το ρόλο που θέλει να διαδραματίσει μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο η παρουσία της κ. Σχοιναράκη είναι αυτή που τελικά «σέρνει» το χορό στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσημη ή όχι πρόσκληση που μπορεί να έλαβε η πρώην Νομάρχης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στενή συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου, έχει προκαλέσει αναταράξεις στα τοπικά στελέχη καθώς η εμφάνισή της –και μάλιστα στη πρώτη σειρά των θέσεων- κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Α. Τσίπρα, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ακόμα και αν η ίδια η κ. Σχοιναράκη θέλησε να παρακολουθήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς επίσημη πρόσκληση, τότε δεν νομίζουμε ότι θα βρισκόταν στις…πρώτες θέσεις των καλεσμένων.

Στο ίδιο παζλ των εξελίξεων θα πρέπει να προστεθεί και το κομμάτι που θέλει τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ να έχει υποβάλλει την παραίτησή του, γεγονός ωστόσο που έχει διαψευστεί από τον ίδιο τον κ. Παυλιδάκη.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση «μυρίζει μπαρούτι». Και όπως καλά γνωρίζετε «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Δεν ξέρω για τις αγορές, πάντως στο Ηράκλειο τη λύρα τη παίζει η (παρουσία της)  κ. Σχοιναράκη και το χορό σέρνουν τα τοπικά στελέχη.

Μένει να δούμε ποιοι θα συνεχίσουν να χορεύουν…

Λ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook