Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά  από την Περιφέρεια Κρήτης για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες που φιλοξενούνται σε δομές ανοικτής και κλειστής περίθαλψης.

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Ηράκλειο,  όπου θα παραβρεθεί και ο Περιφερειάρχης Κρήτης  Σταύρος Αρναουτάκης, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 11 το πρωί στους χώρους του Κέντρου Ειδικών Παιδιών «Η Ζωοδόχος Πηγή» στην Νέα Αλικαρνασσό.

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Περιφέρειας συνδιοργανώνεται  με το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Η Ζωοδόχος Πηγή», το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας», το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης και του Παραρτήματος της Πόμπιας, το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Δικαίωμα στη Ζωή» και το ΚΔΑΠΜΕΑ Γαζίου.

Στη γιορτή θα ακουστούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ευχές από τα φιλοξενούμενα παιδιά των Δομών ενώ θα μοιραστούν δώρα.

Μέριμνα για την αποστολή δώρων και στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες που φιλοξενούνται σε αντίστοιχες Δομές των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων της Κρήτης, έχει ληφθεί από την Περιφέρεια Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook