«Δώδεκα κυρίες, κομψές, περιποιημένες, χαμογελαστές και ευγενικές», κατέφτασαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης με τρία τζιπ στη Βαρβάκειο αγορά.

Ντυμένες στα μαύρα, συνοδεύονταν από έναν ικανό αριθμό «σεκουριτάδων», μπήκαν στα καταστήματα και είπαν σε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους: «για τρεις ώρες πληρώνουμε όλες τις αγορές των πελατών σας».

Έτσι περιγράφει στο newpost ο πρόεδρος των κρεοπωλών της Βαρβακείου την τρίτη, κατά σειρά, «φιλανθρωπική επίθεση» στο συγκεκριμένο χώρο.

«Οι κυρίες αυτές είναι διοικητικοί υπάλληλοι γνωστής πολυεθνικής που δεν θέλει να αποκαλύψει το φιλανθρωπικό της έργο», επιμένει ο κ. Τσιρώνης.

«Για τρεις ώρες, πλήρωσαν σε κάθε μαγαζί 2000-3000 ευρώ και έφυγαν με τα τζιπ».

Οι «φιλάνθρωπες κυρίες με τα μαύρα», έχουν επισκεφτεί τρεις φορές την αγορά, κατά τη διάρκεια εορταστικών περιόδων. Κι όμως… δεν τις έχει δει κανείς.

«Μα γιατί νομίζετε ότι συνοδεύονται από φρουρούς; Για να μην τις δει ή να μην τις φωτογραφίσει κανένας», λέει ο Κλεάνθης Τσιρώνης.

 Όσο για τις εναντίον του κατηγορίες για διαφημιστικό τέχνασμα-που προκάλεσαν, μάλιστα, έρευνα του ΣΔΟΕ- ο Κλεάνθης Τσιρώνης απαντά: «Δεν είναι διαφημιστικό κόλπο, είναι πραγματικότητα. Αφήστε τον κόσμο να ψωνίσει για τις γιορτές…»
Οι τιμές στην αγορά

Στα περσινά επίπεδα κυμαίνονται οι τιμές στη Βαρβάκειο αγορά και οι καταναλωτές περιμένουν τις παραμονές των Χριστουγέννων ελπίζοντας σε περαιτέρω πτώση.

Αυτή τη στιγμή, το αρνάκι και το κατσικάκι πωλούνται προς 6-8 ευρώ το κιλό, το χοιρινό 3-4 ευρώ, το κοτόπουλο 2-2,5 ευρώ, η γαλοπούλα 4-7 ευρώ και το γουρουνόπουλο 5-6 ευρώ/κιλό.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook