Με σύνθημα “Έλα και εσύ, ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο και βάλε ‘τρίποντο’ στη ζωή” το Γραφείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Χανίων διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο παιδικό 3Χ3 τουρνουά καλαθοσφαίρισης το Σάββατο 20/12/2014, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού. 

Στο τουρνουά, στόχος του οποίου είναι η συγκέντρωση τροφίμων από τους συμμετέχοντες για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια Δημοτικού Σχολείου, ηλικίας 6 έως 12 ετών. 

“Με το χριστουγεννιάτικο τουρνουά επιδιώκουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της αθλητικής παιδείας σε άτομα νεαρής ηλικίας, καθώς επίσης και να τα ευαισθητοποιήσουμε σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης”, τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα, Πέμπτη 18/12/2014, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μανώλης Αδοντάκης. 

“Οι μικροί αθλητές θα δώσουν το μήνυμα ότι μπορούν να προσφέρουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ευαισθητοποιώντας και τους ενήλικες να προβούν σε ανάλογες πράξεις”, τόνισε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Μανώλης Φραγκάκης, συγχαίροντας όλους όσους στηρίζουν τη διοργάνωση. 

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 09.00, ενώ στις 12.30 θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου ενημερωτικές ομιλίες με θέμα: “Ο ρόλος της διατροφής & της άσκησης”, από τον διατροφολόγο – διαιτολόγο, Αιμίλιο Τσεπέτη, και “Πώς θα διαχειριστούμε αποτελεσματικά την ήττα και τη νίκη”, από την ψυχολόγο – γυμνάστρια, Λίνα Ψούνη. Θα ακολουθήσει μπουφές με υγιεινά προϊόντα, ενώ στις 13.00 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές. 

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται έως τη Παρασκευή 19/12/2014, στις 14.00, στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων (Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού). Τηλ. επικοινωνίας: 2821 3 41790.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook