Τις μελέτες για την ίδρυση έξι πολυδύναμων ιατρείων στην Κρήτη που πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ παρέδωσε σήμερα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο απερχόμενος ΔΥΠΕάρχης Μάνος Φραγκιαδουλάκης παρουσία του νέου ΔΥΠΕάρχη Πανίκου Καρατσή και του μηχανικού Μανόλη Σωμαράκη, ο οποίος και εκπόνησε αφιλοκερδώς τις σχετικές μελέτες.

Τα έξι πολυδύναμα ιατρεία όπως ανακοινώθηκε πρόκειται να λειτουργήσουν σε Τυμπάκι, Γόρτυνα, Μακρύ Γυαλό, Σφακιά, Παλαιόχωρα, και Γούβες.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο ΔΥΠΕάρχη Μάνο Φραγκιαδουλάκη για την άψογη συνεργασία που είχαν, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον μηχανικό Μανόλη Σωμαράκη και τους συνεργάτες του, που προετοίμασαν και παρέδωσαν χωρίς αμοιβή τις έξι μελέτες για την κατασκευή των ισάριθμων πολυδύναμων ιατρείων στο νησί.

«O κ. Σωμαράκης αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, καθώς προετοίμασε τις μελέτες, αφού χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε σήμερα να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότηση και των έξι πολυδύναμων ιατρείων από το ΕΣΠΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Εξάλλου ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο ΔΥΠΕάρχη Πανίκο Καρατσή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων σε λίγες ημέρες. Παράλληλα ανέφερε ότι θα έχουν καλή συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στη δημόσια υγεία, για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook