«Μικροί και μεγάλοι μαζί ενωμένοι θα τραγουδήσουμε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ όχι ως έμπειρη χορωδία αλλά ως ανθρώπινες οντότητες, ανθρώπινες  φωνές ενωμένες…»

Έτσι θα ανοίξουν οι πύλες του «Μαγικού Χριστουγεννιάτικου Χωριού» σήμερα Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου (πάρκο «Μικράς Ασίας» επί της Λ. Κνωσού) στις 17:00, και στην συνέχεια μικροί και μεγάλοι θα κάνουν βόλτες με το τραινάκι του Αη Βασίλη τραγουδώντας τα κάλαντα στις γειτονιές του Αη Γιάννη.

Πρόγραμμα

Ωρα:17:00 – 18:00

Εναλλακτικός Σύλλογος “Χρυσαλίδα” Μικροί και μεγάλοι τραγουδάμε μαζί για τα Χριστούγεννα

Συνοδεύουν: Παιδική χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη, 13ο Νηπιαγωγείο, παιδικός σταθμός «Μαριλού»

Ωρα:18:00 – 19:00

Παρουσίαση Παραμυθιού Μ. “ Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΝΤΟΡΕ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΉ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ” Εκδόσεις Ίτανος

Τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου τραγουδούν και χορεύουν για την ορθογραφία! Στο ρόλο της κυρίας Σιντορέ η Ίριδα Τσιγάρα. Το μουσικοθεατρικό αυτό δρώμενο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο με CD που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίτανος. Κείμενα – Στίχοι: Μαρία Καριωτάκη, Μουσική σύνθεση: Δημήτρης Βασμαρής, Σκηνοθεσία: Δομήνικος Ταβερναράκης

Ωρα:19:00 – 20:00 Χορωδία ΚΕΚΟΙΦ/ΑΠΗ Αγίου Ιωάννου

Ωρα:20:00 – 21:00 Το τμήμα Zumba του Γυμναστηρίου “Ευ ζην” παρουσιάζει χορογραφίες

Το ράδιο Family θα εκπέμπει ζωντανά από τον χώρο του πάρκου παρέα με την miss Family.Θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά μπαλόνια. 

Στο «Εργασήρι του Αη Βασίλη» οι μικροί επισκέπτες με την ομάδα Εργοθεραπείας του Κέντρου Κοινοτικής Φροντίδας-Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Αγ. Ιωάννη θα δημιουργήσουν ”ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙ”

Καθημερινά  από 19 έως 28 Δεκεμβρίου (εκτός από τις 25 Δεκεμβρίου) από τις 10:00 έως 22:00. Σάββατο, Κυριακή και την Παραμονή των Χριστουγέννων από τις 10:00 έως τις 22:00.

(Πάρκο Μ.Ασίας -παραπλεύρως Β’ ΔΟΥ- Λ. Κνωσού)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook