O Aλεσάντρο Ντελισάντι μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αποκάλυψε ότι έρχεται μόνιμα στο Ηράκλειο προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεσάντρο Ντελισάντι:

Για την δική του παρουσία σε αυτό το “deal”: «Ξέρετε σε ποιες ομάδες δούλεψα στην Ελλάδα. Εγώ είχα σκοπό να σταματήσω με ομάδες. Μόνο όταν με πήρε ο Γκατούζο για βοήθεια τον Σεπτέμβριο, μπροστά στον Γκατούζο δεν μπορείς να πεις όχι. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα. Έβλεπα αυτό το άτομο τι κάνει για το νησί. Δεν είναι εύκολο. Με αυτά που έχει πάρει από το ποδοσφαιρο μπορεί να ήταν διακοπές τώρα. Βλέπει όμως την αγάπη του κόσμου και θέλει να βάλει κάτι στην ομάδα. Θέλω να του δώσω βοήθεια και εγώ. Έχω την ηλικία μου και έχω τις γνωριμίες μου και του είπα Ρίνο θα έρθω κοντά σου».

Για τις δικές του συζητήσεις με τον Τζενάρο Γκατούζο: «Πρώτη φορά που διάβασα πως ο Γκατούζο είναι να έρθει στον ΟΦΗ, με όλο τον σεβασμό του είπα πρόσεξε, δεν είναι η ομάδα που ήταν πέρσι. Εγώ ειλικρινά του είπα, έφυγα 3-4 παίκτες και η ομάδα είναι μέτρια. Μου είπε δεν πειράζει θα πάω και περιμένω βοήθεια από σένα. Μόνο ο Ρίνο μπορεί να κρατήσει την ομάδα πιστεύω με το πάθος. Είδα το παιχνίδι χθες και νομίζω πως αν ήταν άλλος προπονητής με όλο τον σεβασμό θα ήταν σαν τη Νίκη Βόλου και τον Εργοτέλη».

Για το δέσιμο του Γκατούζο με την ομάδα: «Ο Γκατούζο είναι από την Καλαμβρια και έχει πολύ το στιλ της Κρήτης. Κατάλαβε πως όλοι τον αγαπάνε, κατάλαβε τις π@#! των προηγούμενων προέδρων και λέει θέλω εγώ αν μπορώ να βάλω ένα οργανόγραμμα και να φέρω πιο ψηλά την ομάδα για τον κόσμο. Το νησί είναι κατά 90% ΟΦΗ και θέλω να τον βοηθήσω».

Για τον αν πιστεύει πως θα υπάρξει Happy end: «Βλέπω πως τα νούμερα είναι αυτά και πρέπει τώρα ο δικηγόρος να πάρει όλα τα στοιχεία. Όλα είναι θετικά. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα. Τώρα το πρώτο είναι να δούμε αναλυτικά τα νούμερα. Πρέπει να τελειώσουμε το θέμα και να πληρώσουμε μέχρι 3-4 Ιανουαρίου τους παίκτες που έχουν κάνει προσφυγή για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με την άδεια. Ο Γκατούζο θα φτιάξει μια ομάδα όπως πρέπει του χρόνου και θα βάλει χρήματα εκείνος, ένας Ιταλός επιχειρηματίας και άλλος ένας Ιταλός που μένει στην Σιγκαπούρη».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ την περίοδο του Ιανουαρίου: «Ύστερα κοιτάμε τι μπορούμε να πάρουμε για Γενάρη. να γλυτώσουμε την κατηγορία. Έχουμε εμπιστοσύνη για να γίνει αυτό και θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα το καλοκαίρι. Η δουλειά μου είναι αυτή, το κομμάτι μου είναι να φέρω παίκτες και θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη».

Για τον δικό του ρόλο: «Θα είναι του τεχνικού διευθυντή. Από τον Ιανουάριο θα έρθω μόνιμα στο Ηράκλειο».
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook