Μια κολοσιαία γκάφα διέπραξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος, αστειευόμενος, αποκάλεσε μεθυσμένο έναν δημοσιογράφο, επειδή μιλούσε αργά. Οπως αποκαλύφθηκε, όμως, αυτό οφείλονταν στο γεγονός ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Όλα έγιναν κατά τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Πέμπτη. Ο δημοσιογράφος Βλαντιμίρ Μαμάτοφ πήρε τον λόγο για να ρωτήσει τον Ρώσο πρόεδρο. Το ερώτημά του αφορούσε ένα ήπιο αλκοολούχο ποτό της χώρας, το kvas, το οποίο δεν μπορεί να συναγωνιστεί αναλόγου είδους ποτά στα σούπερ μάρκετ της Ρωσίας.

Ο δημοσιογράφος είχε και ειδικό ενδιαφέρον, αφού κατάγεται από την πόλη Κίροφ, όπου παράγεται το εν λόγω ποτό. Μάλιστα όπως είπε, θέλησε να προσφέρει στον Πούτιν ένα ποτηράκι, αλλά δεν του το επέτρεψε η ασφάλεια του ρώσου προέδρου.

Ο δημοσιογράφος ρωτούσε αργά και μπέρδευε τα λόγια του με αποτέλεσμα ο Πούτιν να θελήσει να αστειευθεί: «Βλέπω ότι είχατε ήδη το kvas σας» είπε και όλοι στην αίθουσα ξέσπασαν σε γέλια.

Ωστόσο, το Russia Today αποκάλυψε ότι ο Ρώσος πρόεδρος έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη γκάφα. «Ο δημοσιογράφος δεν ήταν μεθυσμένος, έχει επιζήσει εγκεφαλικών». Μάλιστα, σύμφωνα με άλλα ρωσικά ΜΜΕ, ο Μαμάτοφ δεν είχε απλά επιζήσει από δυο εγκεφαλικά αλλά και από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook