Σχεδόν όλοι οι πελάτες που το έχουν δοκιμάσει είναι ευχαριστημένοι και… είναι πολλοί τα τελευταία χρόνια. Ορισμένοι όντως είδαν μείωση στις ρυτίδες και παρατήρησαν αύξηση της λαμπερότητας της επιδερμίδας. Άλλοι μιλούν για τα ευεργετικά αποτελέσματα του κολλαγόνου στα μαλλιά και τα νύχια. Υπάρχουν βέβαια και πολλοί που το χρησιμοποιούν λόγω προβλημάτων στις αρθρώσεις. Σε μερικές περιπτώσεις βοήθησε και στη δυσκοιλιότητα ή τόνωσε τον οργανισμό και έδωσε ενεργεία ή όπως λένε κάποιοι πελάτες, πίνοντας κολλαγόνο έχουν πιο ήσυχο ύπνο.

Οι εταιρείες πόσιμου κολλαγόνου των οποίων τα προϊόντα διαθέτουμε στο φαρμακείο μας (δείτε τα ηλεκτρονικά εδώ) υπόσχονται εντυπωσιακή μείωση των ρυτίδων. Πολλές θαυμάστριες αποφεύγουν το νυστέρι και τις ακριβές κρέμες και πίνουν… κολλαγόνο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε, μέχρι σήμερα και μετά από πολλές μελέτες δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες.

Το κολλαγόνο βρίσκεται σε όλο μας το σώμα, σε όλους τους συνδετικούς ιστούς, στα οστά, στους χόνδρους και στην επιδερμίδα, για την οποία είναι εξαιρετικά σημαντικό. Όσο είμαστε νέοι, ιδιαίτερα μετά την εφηβεία, ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο σε μεγάλη ποσότητα, η οποία ωστόσο μειώνεται βαθμιαία με την αύξηση της ηλικίας. Αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας θα δείτε σε τρεις περίπου μήνες. Θα δείτε το πρόσωπο σας να γίνεται πιο λαμπερό, την επιδερμίδα σας να γίνεται πιο σφριγηλή , καθώς και σημαντική μείωση των ρυτίδων.

Υπάρχουν βέβαια και πολλοί πελάτες μας οι οποίοι επιλέγουν το υγρό πόσιμο κολλαγόνο σαν συμπλήρωμα διατροφής για πόνους στις αρθρώσεις ή στους μηνίσκους. Σχεδόν όλοι είναι ευχαριστημένοι (ορισμένοι με τη μία μάρκα, ορισμένοι με την άλλη). Μπορείτε να μπείτε στα site των εταιρειών (η μία εταιρεία είναι αμερικάνικη και οι άλλες δύο αγγλικές) και να δείτε τι προσφέρει η καθεμία ή μπορείτε τη μία φορά να δοκιμάσετε τη μια μάρκα και την επόμενη την άλλη. Η δοσολογία διαφέρει, στη μια εταιρεία πίνετε ένα φιαλίδιο κάθε τρεις μέρες ενώ στις άλλες δύο, ένα μικρό καπάκι κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε. Και οι τρεις εταιρείες σας προτείνουν να παίρνετε το προϊόν για τρεις συνεχόμενους μήνες. Στις αρθρώσεις θα δείτε πιο γρήγορα αποτελέσματα.Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο περιέχει γλυκίνη και αργινίνη, βασικά συστατικά της κρεατίνης, συνεπώς, θα δείτε επιπλέον τον οργανισμό σας γεμάτο ενέργεια και με άριστες αθλητικές επιδόσεις. Παράλληλα συμβάλει στην διατήρη της υγείας (προφύλαξη) και στην αποκατάσταση των τραυματισμένων συνδέσμων, των ιστών και των χονδρών.

Γράφει η Σωτηρία για την ενότητα HEALTH & BEAUTY του ηλεκτρονικού καταστήματος apothekechania.com (τελειόφοιτη Φαρμακευτικής) [email protected]
Για περισσότερα tips υγείας και ομορφιάς, επισκεφθείτε το apothekechania.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook