Πιστοί στο ραντεβού τους για 17η συνεχή ημέρα παρέμειναν οι Αγανακτισμένοι όπου συγκεντρώθηκαν και την Παρασκευή έξω από τη Βουλή στην πλατεία Συντάγματος.

Στη συγκέντρωση, για ακόμη μια φορά σήμερα, έδωσαν το παρών και τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», τα οποία μοίραζαν φυλλάδια στον κόσμο, προτρέποντάς τους να μην ακυρώνουν τα εισιτήριά τους.

Τοποθέτησαν μάλιστα ταινίες στα ακυρωτικά μηχανήματα και αφήναν τον κόσμο να περνάει στις αποβάθρες χωρίς να ακυρώνει το εισιτήριο του.

Οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία, διαμαρτυρήθηκαν για την επικείμενη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, την τρόικα, το χρέος, το τραπεζικό σύστημα, καθώς και για τους Έλληνες πολιτικούς.

Με συνθήματα διαμαρτυρίας και πανό κατά του μνημονίου, της λιτότητας και της ανεργίας, άνθρωποι όλων των ηλικιών, πιστοί στο ραντεβού τους, απαίτησαν, γι’ άλλη μία ημέρα, ελπίδα και καλύτερο αύριο.

Όπως κάθε ημέρα έτσι και σήμερα πραγματοποιήθηκε στις 21.00 το βράδυ η καθιερωμένη πλέον λαϊκή συνέλευση από την ομάδα Άμεσης Δημοκρατίας, οι οποίοι παραμένουν με τις σκηνές τους στην πλατεία, ενώ προηγήθηκε η ομιλία τεσσάρων καθηγητών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook