Δεν χρειάζεται ο τόπος εκλογές τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώντης Σαμαράς.

«Τα προβλήματα της χώρας δεν μπορεί να βαλτώνουν σε μια μόνιμη προεκλογική περίοδο, ούτε να συνεχίζεται αυτό το αστήριχτο κατηγορητήριο για χρηματισμό βουλευτών που πάντα διαψεύδεται», είπε χαρακτηριστικά.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από την πρόταση εμπιστοσύνης στη Βουλή, δύο μήνες πριν είχε πει ότι όποιος βουλευτής τολμήσει να ψηφίσει θα είναι εξαγορασμένος, ενώ χθες ανεξάρτητοι βουλευτές συνεργαζόμενοι με τον ΣΥΡΙΖΑ τόλμησαν να πουν το ίδιο για πέντε βουλευτές».

«Ο φόβος και η τρομοκρατία δεν πρέπει να περάσουν και αυτό είναι το στοίχημα της Δημοκρατίας» επεσήμανε ο πρωθυπουργός και κάλεσε τους βουλευτές «να ακούσουν τη φωνή της συνείδησής τους».

Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε πως μετά την προεδρική εκλογή μπορεί να διευρυνθεί το κυβερνητικό σχήμα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να ολοκλήρωθεί η συνταγματική αναθεώρηση. «Ας τελειώσουμε τη διαπραγμάτευση και την συνταγματική αναθεώρηση και μετά θωρακισμένοι οικονομικά και πολιτικά μπορούμε να βρούμε το χρονοδιάγραμμα για εκλογές, ακόμη και στο τέλος του 2015».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook